Nyhed

Diplo: Bruno Mars' næste album er genialt

Ifølge Major Lazer-produceren Diplo bliver det kommende udspil et massivt hit

Den 26-årige Hawaii-fødte sanger, sangskriver og producer Peter Gene Hernandez, bedre kendt som Bruno Mars, har fået stor succes verden over med debutalbummet "Doo-Wops & Hooligans", som blandt andet har kastet hitsinglerne "Just The Way You Are", "Grenade" og "The Lazy Song" af sig. Det meste af 2012 har Bruno Mars arbejdet på efterfølgeren, som ifølge Major Lazer-produceren Diplo indeholder "genial popmusik".

Diplo har arbejdet sammen med Bruno Mars på det kommende album fra Major Lazer, "Free The Universe", som udkommer den 5. november og, ud over samarbejdet med Mars, også byder på besøg fra Vampire Weekend og Shaggy. 

"Brune er den sejeste fyr, jeg nogensinde har hængt ud med i et studie", udtaler Diplo til The Daily Star. "Han er så sjov og er bare ligeglad. Hans næste album bliver det største på planeten. Det er genial popmusik".

Bruno Mars afslørede for nylig selv, at fans kan komme til at høre nyt materiale til oktober. Indtil da må man fortsat lytte til debutalbummet fra 2010, som af GAFFAs Sohail Hassan også fik flotte fem stjerner og blandt andre følgende ord med på vejen:

"Efter bare et par hurtige gennemlytninger går man rundt og synger hans numre oppe i hovedet, om man vil det eller ej. Uden tvivl et tegn på, at musikken fungerer. Mars er et af de mest spændende nye navne i lang tid. Han kommer til at gå langt, og inden længe vil alle lave noget med ham".

ANNONCE