Nyhed

Oppenheimers Eftermiddag offentliggør surprise-navn

Freja Loeb afslutter den aarhusianske endagsfestival

På lørdag den 18. august danner VoxHall i Aarhus rammen omkring årets udgave af Oppenheimers Eftermiddag. Nu er tiden så endelig kommet til at afsløre årets surprise-navn, som får æren af at lukke og slukke årets upcoming-festival. Nemlig Freja Loeb.

Freja Loeb modtog sidste år fem stjerner for sit debutalbum "Odyssey" af GAFFAs Signe Bønsvig Wehding, som blandt andet skrev: "Æstetikken er upåklagelig – både den visuelle og den musikalske. Ruten er lagt, der er ingen svinkeærinder. Alligevel bliver Freja aldrig upersonlig. Loeb møder uden frygt de høje forventninger. "Odyssey" er noget nær popperfektion".

Freja Loeb har indtil nu været hemmeligholdt, da festivalen vil sætte fokusset på de seks upcoming-bands, som skal spille på lørdag. Det er musikbranchen som har peget på, hvem der skal spille på Oppenheimers Eftermiddag, hvor man i udvælgelsen har lagt lige så høj vægt på kommercielt potentiale som for eksempel originalitet og kunstnerisk integritet.


Oppenheimers Eftermiddag har siden 2000 gjort sit for at præsentere det aarhusianske publikum for ny dansk musik. Navne som Duné ,The Blue Van, Fallulah, Ginger Ninja og Mads Björn er blandt de kunstnere, som – på et forholdsvis tidligt stadium i deres karriere – har nydt godt af den eksponering og bevågenhed, som en optræden på Oppenheimers Eftermiddag giver.

Som noget nyt kan upcoming-festivalen præsentere GAFFA-Scenen, som skal stå for at skabe musikalsk underholdning mellem de seks upcoming-bands, som pryder årets program:

15:30: Dørene åbner


16:00: NovemberDecember

17:20: The White Album

18.40: Belle Ville


20.00: Jørck

21.20: Leap Over Light

22.40: You.You.You.


00.00: Freja Loeb

02.00: Tak for i år og på gensyn

NB. DJ Mathias Smidt fra Los Illuminados vender plader på GAFFA-Scenen imellem de syv bands og frem til kl. 02.00.


ANNONCE