Nyhed

Lamb Of God-frontmand anklaget for manddrab

En tjekkisk domstol har anklaget Randy Blythe for at være skyld i en fans død ved en koncert i Prag

Lamb Of God-frontmanden Randy Blythe er blevet anklaget af en tjekkisk domstol i sagen om en fans død ved bandets koncert i Prag i 2010. Blythe, som er 41 år, er beskyldt for at skubbe en fan ned fra scenen under en koncert i 2010. Manden slog sit hoved på betongulvet, og døde to uger efter af kvælstelserne. Domstolen i Prag har anklaget Blythe for manddrab eller for at yde fysisk skade på et andet menneske med døden til følge.

"Mens det er en tragedie, at en Lamb of God-fan døde under en optræden med bandet, føler jeg på ingen måde, at Randy gjorde noget forkert, der førte til den unge mands kvæstelser og efterfølgende død," siger bandets manager Larry Mazer, som vil forsvare Blythes uskyld i en kommende retssag. "Prisen for en billet til en koncert giver ikke publikummer adgang til bandets scene."

Domstolen har tre måneder til at sætte en dato for retssagen, og Blythe risikerer at få 5-10 år i fængsel, hvis han bliver dømt. I en offentlig udtalelse, som er offentliggjort på metal-siden Blabbermouth.net, refererer Larry Mazer til drabet på den tidligere Pantera-guitarist Dimebag Darrell under en koncert i 2004, hvilket kan have ført til en ændring i, hvordan musikere opfører sig over for aggressive fans i koncertsammenhænge.


I sommer blev Blythe varetægtsfængslet i 38 dage og efterfølgende løsladt mod en kaution på 8 millioner tjekkiske Korunaer svarende til 2,37 millioner danske kroner.

ANNONCE