Nyhed

Pop Revo introducerer første navn

Indie-festivalen fylder ti år og præsenterer nu igen det navn, der var grunden til, at festivalen blev dannet i 2004

Den aarhusianske indie-festival, der sidste år præsenterede navne som Austra og Grimes, er nu klar med det første navn til næste års musikprogram. Det bliver kultbandet The Clientele, der gæster Pop Revo 2013, når festivalen løber af stablen den 9.-11. maj på spillestederne VoxHall og Atlas i Aarhus.

The Clientele spillede på den allerførste udgave af Pop Revo fra 2004, og folkene bag Pop Revo skriver, at lysten til at opleve det engelske band var grunden til, at festivalen overhovedet blev dannet. Derfor vender bandet tilbage i forbindelse med 10-års-jubilæet, og koncerten til Pop Revo 2013 bliver en særlig koncert med den originale bandbesætning. De udgav deres seneste album "Minotaur" i 2010, og ifølge bandet var udgivelsen deres allersidste, så måske bliver koncerten på Pop Revo 2013 sidste chance for at opleve bandet live.  

Da The Clientele spillede på Pop Revo i 2004, fik de en anmeldelse på fem ud af seks stjerner af GAFFAs anmelder Martin Thimes Langballe, som blandt andet skrev:

"For at gøre det kort, var koncerten en våd drøm for alle, der har hørt så meget som en enkelt 7" med The Clientele. Lyden var perfekt. Setlisten var en perfekt blanding af numre fra "Suburban Lights" og "The Violet Hour" spædet op med et enkelt nyt nummer, "Impossible", samt et cover af en West Coast Pop Art Experimental Band sang. Således levede bandet til fulde op til de høje forventninger der uden tvivl havde været til deres første optræden i Danmark, og afsluttede PopRevo 04 på ganske behørig vis."

I modsætning til de seneste fire år varer festivalen i år tre dage i stedet for to. Billetter til festivalen kan købes via Ebillet.dk og koster 250 kroner, indtil slutningen af 2012.

ANNONCE