Nyhed

Sejl med Oslobåden med DJ Noize og Per Vers

DFDS Seaways præsenterer JazzCruise med danske artister i mødet mellem genrer

DFDS Seaways - som også står bag konceptet RockCruise - præsenterer nu et JazzCruise på Oslobåden den 7.-9. februar. Den musikalske underholdning bliver leveret af Alberte Winding, Benjamin Koppel, DJ Noize og Per Vers, og artisterne giver tre eksklusive koncerter i bådens "intime omgivelser".

På JazzCruise kommer der både til at være børne- og voksenkoncerter: For eksempel vil Alberte Winding optræde med Benjamin Koppel med sangene fra albummet "Frostmorgen", mens hun senere på cruiset giver en børnekoncert med sange fra "Tju Bang Chokolademand"-albummet.

DJ Noize, freestyle-rapperen Vers og saxofonisten Benjamin Koppel planlægger sammen at skabe en koncert, hvor "elektronica møder jazz møder freestyle rap i en opsætning aldrig før set til søs."


JazzCruise arrangeres i et samarbejde mellem DFDS Seaways og musikselskabet Cowbell Music, og færgerederiet står også bag projektet RockCruise, som arrangeres i samarbejde med ROSA, Dansk Rock Samråd. Derudover samarbejdes der også om en frirejseordning for upcoming bands på ruterne mellem Esbjerg-Harwich og København-Oslo. Ordningen skal give bands'ene en mulighed for at få en fod indenfor på de udenlandske scener.

Billetter til JazzCruise kan købes via DFDS Seaways' hjemmeside.

ANNONCE