Nyhed

Bonnie “Prince” Billy udgiver samtalebog

“Will Oldham On Bonnie 'Prince’ Billy" udkommer den 5. april i kølvandet på ny single og malerier

Den amerikanske sanger, sangskriver og skuespiller Will Oldham, bedre kendt under aliaset Bonnie "Prince" Billy, udgiver en 400 siders bog med titlen "Will Oldham On Bonnie 'Prince' Billy" den 5. april. Bogen vil indeholde en række samtaler mellem Oldham og avantgardemusikeren og forfatteren Alan Licht. Bogen vil kun kunne købes i England og udkommer i et oplag på blot tre hundrede eksemplarer. Hver bog vil indeholde to 10" vinylplader med seks eksklusive og uudgivne numre, som blev indspillet i januar 2012.

Malerier og vinyl

I går (16. februar, red.) udsendte Black Tent Press en bog med malerier med titlen "Afternoon" af Ashley Macomber, som også indeholder en vinylplade af Bonnie "Prince" Billy med sangene "I Am A Floozy" og "Remember The Terror Time". Og som om det ikke var nok, vil singlen "Time To Be Clear" fra "Wolfroy Goes To Town" udkomme den 28. februar.

Syvtommers-vinylversionen vil indeholde "Whipped" og "Out-Of-Mind". Men Bonnie "Prince" Billy er ikke færdig. Den 6. marts udkommer ep'en "Bonnie & Mariee", som er et samarbejde med Mariee Sioux. Den blev udgivet digitalt den allerede i mandags (13. februar, red.).

Hør nummeret "New Whaling" fra "Wolfroy Goes To Town" her:

 

ANNONCE