Nyhed

Dexys Midnight Runners bekræfter albumplaner

Den engelske popgruppe bekræfter, at første album siden 1985 udkommer den 4. juni

Den engelske popgruppe Dexys Midnight Runners bekræfter, at deres første album siden 1985 vil udkomme til juni og har titlen "One Day I'm Going To Soar", denne gang udsendt under gruppenavnet Dexys. Med på albummet vil være de tidligere medlemmer Kevin Rowland, Mick Talbot, Pete Williams og Jim Paterson. Derudover vil også Neil Hubbard, Tim Cansfield, Madeleine Hyland, Lucy Morgan og Ben Trigg medvirke.

I 2011 udgav gruppen en forsmag på nummeret "Now", som er albummets førstesingle. Om det kommende album har Kevin Rowland udtalt: "Jeg ved ikke hvorfor, men det virker som om det lå i stjernerne. Alt lod til at falde i hak, hvor det tidligere ikke gjorde. Det virkede til at der var så mange villige til at få det her på benene og tildele det tid og en indsats som var nødvendig, for at kunne få albummet til at leve op til sit potentiale – ikke mindst Mick Talbot og Pete Schwier – begge store bidragydere."

Bandet blev dannet i 1978 og opnåede stor succes i midt 80'erne. Bandet har udgivet i alt tre studiealbums; debutalbummet "Searching For The Young Soul Rebels" i 1980, "Too-Rye-Ay" i 1982 og "Don't Stand Me Down" fra 1985. Det sidste album blev en kommerciel fiasko i forhold til de tidligere udgivelser, hvilket ledte til at bandet gik fra hinanden. I 2003 genopstod bandet for at arbejde på opsamlingsalbummet "Let's Make This Precious" som udkom samme år.


Siden starten af 2011 har gruppen arbejdet på det kommende album "One Day I'm Going To Soar", som nu er sat til at udkomme den 4. juni, som sagt under gruppenavnet Dexys, fordi, som Kevin Rowland siger, "det er det samme, men det er også noget andet".

Tracklisten er som følger:

1.  Now
2.  Lost
3.  Me
4.  She Got A Wiggle
5.  You
6.  Thinking Of You
7.  I'm Always Going To Love You
8.  Incapable Of Love
9.  Nowhere Is Home
10. Free
11. It's OK John Joe


Hør den to minutter lange "forsmag" på førstesinglen "Now" fra det kommende album "One Day I'm Going To Soar" her.

 


ANNONCE