Nyhed

Electric Lady Lab varmer op for Nik & Jay

Nik & Jay inviterer Electric Lady Lab med på Danmarksturné

Når Nik & Jay tager på deres "Engle & Dæmoner"-Danmarksturné i marts måned bliver det med den danske duo Electric Lady Lab som support. Electric Lady Lab består af Stine Hjelm Jacobsen og Martin Bøge Pedersen, og sammen står de bag en række hitsingler som "You & Me", "It's Over Now" og det A-ha-samplende nummer "Touch Me".

Electric Lady Lab ser frem til at varme op for Nik & Jay. "Vi glæder os utrolig meget… Vi har stor, stor respekt for deres drive, ambitioner og den fokus, de ligger i alt, hvad de gør. Vi har været i studiet med dem et par gange, og alt hvad de gør, kommer fra hjertet. Der er ingen tilfældigheder, ingen kompromisser… Vi er selv kompromisløse i alt, hvad vi gør. Så det er en stor ting for os at få lov til at supporte på deres tour," udtaler Martin og Stine.

Electric Lady Lab blev dannet i 2009, og duoen debuterede med singlen "It's Over Now" i november 2009, men det kommercielle gennembrud kom med "You & Me" fra sommeren 2010. Singlen samplede temaet fra "Rhythm Is A Dancer" fra den tyske eurodance-gruppe Snap! Musikvideoen til singlen har opnået op mod 575.000 visninger på YouTube, og er baseret på mere end 1.000 stillbilleder.

I 2011 udkom debutalbummet "Flash!". GAFFA gav albummet fire stjerner og skrev, "Stine har en god vokal – hvilket ikke har været flertallet af eurodance-acts forundt. Teksterne hæver sig over genrens ironiske og til tider komplet åndsforladte niveau med duoens forkærlighed for melankoli".

Nik & Jay - 10 år på bagen

Nik & Jay startede med musikken i 2002 i samarbejde med producerteamet Jon & Jules. Sammen med Jon & Jules ejer Nik og Jay produktionsselskabet Nexus, der står bag blandt andre Joey Moe og Alex. Rapperduoen debuterede i 2002 med deres selvbetitlede album, som ifølge gruppens booker PDH blev det bedst sælgende dansk rap/r&b-debutalbum nogensinde. I 2004 udkom andet album med titlen "2", der opnåede en endnu større succes end debutalbummet. Begge album har modtaget dobbelt platin. Tredje album "3: Fresh, Fri, Fly" udkom i 2006, og blev efterfulgt af opsamlingsalbummet "De Største" fra 2008.

"Engle Eller Dæmoner" fra 2011 er fjerde studiealbum fra Nik & Jay, og indeholder gruppens første engelsksprogede sange. Albummet debuterede som nummer 1 på hitlisten, og modtog platin efter kun én uge i handlen. Siden har pladen fået dobbeltplatin og indbragt Nik & Jay en sejr ved Danish Music Awards 2011 i kategorien Årets Publikumspris og Æresprisen for deres bidrag til dansk popmusik i næsten ti år.   

Billetter til Danmarksturnéen kan købes via GAFFA Live.

Engle Eller Dæmoners turnéplan er som følger:

Den 9. marts, Idrætshallen, Odense.

Den 10. marts, Kongres & Idræts Center, Roskilde.

Den 17. marts, Scandinavian Congress, Aarhus.

Den 23. marts, Lillebælts Hallen, Middelfart.

Den 24. marts, Boxén, Holstebro.

Den 30. marts, Tap1, København.

Den 31. marts, Aalborg Hallen, Aalborg.    

ANNONCE