Nyhed

Martin Solveig til Danish DeeJay Awards

Den franske dj og producer giver et to timer langt sæt ved DDJA

Den franske dj og producer Martin Solveig, som netop har produceret Madonnas nye hitsingle "Give Me All Your Luvin", gæster søndag den 8. april Danish DeeJay Awards, hvor han til Tuborg Afterparty vil spille et sæt på over to timer.

Solveig er ikke hvem som helst, når det kommer til dj-scenen. Den 36-årige franskmand fra Paris har været i gang undervejs siden 1994 og udgav sit debutalbum "Sur La Terre" i 2003. Singlen "Rockin' Music" udkom i 2004 og begyndte hurtigt at blive spillet på de engelske radiostationer. "Hedonist" udkom i 2005, og med sin lyd blandet af elektronisk, rock, r&b og disco fik Solveig skabt en lyd, som er helt hans egen. Siden er det blevet til "C'est La Vie" fra 2008 og senest albummet "Smash" fra 2011. Singlen "Hallo" fra Solveigs sidste album har ligget nummer et i mange lande, solgt guld og platin, og har været et kendt nummer på diskotekerne verden over.

I 2006 vandt Solveig Årets Internationale Upfront Udgivelse til DDJA med nummeret "Everybody", og igen i år er dj'en nomineret.


De andre optrædende er: Suspekt, Pilfinger & Friends, Kidd, Xander, Wafande, Johnson, Morten Hampenberg & Alexander Brown feat. Yepha, Static & Jokeren, Clemens, Niklas, Lucy Love og Linkoban.

Billetter til året Danish DeeJay Awards kan købes her.  

Se en teaser for dette års Danish DeeJay Awards med Martin Solverg og se musikvideoen til "Hello" her:


 


ANNONCE