Nyhed

Noel Gallagher: Adele holder ikke

Manchester-provokatøren er igen ude med sin skarpe tunge

Noel Gallagher er kendt for at være direkte og uforbeholden i sine udtalelser, og det går nu ud over Adele. Gallagher forudser en kortlevet musikkarriere for Adele: "Jeg har ondt af pigerne i musikindustrien. De har ikke en særlig lang holdbarhedsdato. Tag bare Duffy: Hvem? Væk. Hun var stor. Og jeg tvivler ikke et sekund på, at det samme vil ske for Adele", udtaler han til Mail On Sunday.

Men det er ikke kun Adele, som kommer under kritik af guitaristen. Imens han hylder Margaret Thatchers æra, hvor der blev skabt stor kunst trods stor arbejdsløshed, angriber han Labour-partiet og den nuværende koalition af konservative og liberale demokrater og beskylder dem for at være årsagen til de unges sløsede holdning. "Under Thatcher blev der skabt fantastisk kunst… Med børn vokset op under Labour-partiet og under den nuværende regeringskoalition er det "glem det, jeg er ikke interesseret. Jeg vil hellere i tv"". Dette er netop også grunden til, at Gallagher som far til tre har svoret at sende sine børn i privatskole. Han vil sørge for, at ingen af børnene vil lege idiot på tv, hvor de taler med stemmer som Ali G og kommer med stupide udtalelser i forbindelse med optøjerne i Storbritannien.

Twitter får også en omgang af Gallagher. Han udtaler, at de unge ikke gider skrive en sang eller male et maleri for at udtrykke sig, nej det gør de i stedet over Twitter. Og det var netop Twitter, som var med til at starte urolighederne i England, mener Gallagher. "Det hele startede fordi en pusher blev skudt af en politibetjent, så kommer det på Twitter, og inden man kan se sig om, er et oprør startet".

Det er pinligt, mener Gallagher. I forbindelse med en turné i Europa sidste år blev han spurgt omkring optøjerne i England. "I Syrien og Egypten gør folk oprør for at opnå frihed. Og de unge i England gør oprør for træningsdragter... jeg skammer mig over at være fra Manchester". 

 

 

ANNONCE