Nyhed

Rammstein satte Forum i brand

De tyske industrirockere leverede traditionen tro flammer ad libitum, analsex og sædejakulationer ud over publikum

I aftes indtog de tyske industrirockere Rammstein et udsolgt Forum med deres gennemførte liveshow, som de gentager i aften i Jyske Bank Boxen i Herning – en koncert, der ligeledes er udsolgt. Og publikum kan godt glæde sig til et koncertmæssigt totalteater med masser af flammer, sex, sæd og vildskab – ganske som de er kendt for. Det fortæller GAFFAs anmelder Jesper Rise Børjesen i sin anmeldelse fra Forum, en anmeldelse, som han indleder således:

"Masser af flammer. Masser af sæd. Masser af vildskab. Så kort ville en anmeldelse af de tyske industrirockere Rammstein kunne formuleres. Og så alligevel ikke. For der er så meget mere at sige om gruppen end bare det. På overfladen lignede Rammsteins præstation i Forum i aftes godt nok til overflod de tre førnævnte nøgleord, men under overfladen blev galskaben leveret med en nøje indstuderet præcision, en veltilrettelagt koreografi og et fuldstændig gennemtænkt sceneshow."

"Det er i virkeligheden forkert at sige, at Rammstein spiller koncerter. Nok kan de betjene deres instrumenter og ramme de korrekte toner, men det er langt fra kun musikken, der er i centrum, når de seks østtyskere går på scenen. Ord som teaterstykke eller cirkusforestilling er mere rammende. Lige så vigtig som musikken og teksterne, hvoraf mange berører tabuer som ondskab og voldelig sex, er nemlig det tilhørende sceneshow, der flere gange er blevet omtalt som et af verdens bedste og vildeste."

Læs hele den femstjernede anmeldelse i GAFFAs anmeldelsesektion.

 

ANNONCE