Nyhed

Tobias Trier udgiver nyt til april

Hverdagstroubadouren Tobias Trier har begået sit sjette album

Den 16. april udgiver Tobias Trier sit sjette album "Elektrisk Regn". Han er kendt for sit hverdagsunivers, hvor banale og ligegyldige begivenheder alligevel bliver til sindbilleder på større følelser. Og på det kommende album har Trier i sinde at lægge arm med de helt store menneskelige urkræfter, som jalousi, begær og kærlighed. Han har i arbejdet med sangene inddraget hjælp til sangskrivningen fra blandt andre Oliver Zahle. 

– Der er ting i vores liv, som vi ikke selv er herre over. Kærlighed, begær og jalousi løber om hjørner med os og får os til at gøre ting, vi ellers ikke ville. Det handler om urkræfterne i mennesket, som alle kommer til at bide skeer med. På samme måde som de voldsomme stormvejr, som ingen kan kontrollere. Derfor hedder albummet "Elektrisk Regn", forklarer Tobias Trier.

Trier har i sin karriere bevæget sig fra de humoristiske og lidt gadedrengede sange på "Bag de blå persienner" til et mere alvorligt udtryk på for eksempel "Pigen som kalder". Han har haft flere radiohits som "Hvorfor kommer hun ikke", "Drak af din krop" og "Kan man ønske mere".


ANNONCE