Nyhed

Birk Storm skriver kontrakt med Target

Target har signet Karrierekanonen-vinder Birk Storm, og et nyt album er på vej til april

Det danske pladeselskab Target har signet det unge talent Birk Stom. Sammen med denne nyhed bekræfter Storm, at hans album nummer to, "Cameleon" udkommer til april. Allerede i mandags blev albummets første single frigivet, og den er nu i rotation på P3. Om singlen "Give Me Love" siger Birk Storm.

"Nummeret handler om et forhold i krise, hvor ingen føler sig godt tilpas i hverdagens lange skygger, men man er også nået til et punkt, hvor adskillelse virker umulig. Problemerne hober sig op, skænderierne bliver til slåskampe, og man står på vanviddets rand. Når man endelig får taget sig sammen og går hver til sit, ser man det hele udefra, og forstår at det eneste man vil er at være sammen. Alt det dårlige man har været igennem er intet i forhold til storheden af ens kærlighed til hinanden."

Med det nye album forsøger Birk Storm et mere poppet udtryk og et mere internationalt snit. Om det er lykkedes kan blandt andet høres på singlen "Give Me Love" her.


"Cameleon" bliver Birk Storms andet album. Hans debut "I Don't Care" fra 2009 fik gode anmeldelser og høstede blandt andet 4 stjerner i GAFFA.

 

 


 

ANNONCE