Nyhed

Bloc Party udgiver nyt i 2012

Trods rygter om at forsanger Kele Okereke var blevet fyret fra bandet, udgiver Bloc Party nyt album senere på året med Okereke i front

Der har gennem længere tid været usikkerhed om fremtiden for Bloc Party, men nu skulle det være sikkert, at de udgiver nyt album i løbet af 2012, skriver Gigwise.com. Sidste år forlød det ellers, at bandet havde brudt med forsanger Kele Okereke, som efter bandets mening brugte for meget tid på sit soloprojekt. Men i går bekræftede Okereke i et interview på BBC Radio 1, at han sammen med resten af bandet udgiver nyt materiale.

Bloc Party har også selv gjort deres for at mane rygterne om Okerekes afgang i jorden. Da rygterne begyndte at blive spredt oploadede Bloc Party et billede på deres hjemmeside, hvor hele bandet stod i en simpsonsificeret udgave med teksten: "Bloc Party is still Bloc Party".  

Bandet har holdt pause siden deres tour i 2009, og det var i denne pause, at Okereke efter bandets mening tilbragte for meget tid alene med sit soloprojekt. Krisen kulminerede da Okereke efter sigende skulle have set resten af bandet i et øvelokale uden ham. Men nu skulle alt igen være fryd og gammen for det engelske band.


Det nye album bliver gruppens fjerde og følger efter "Intimacy" fra 2009, som fik fem stjerner i GAFFA.

 

ANNONCE