Nyhed

Guide: 4 tip til en musikalsk superweekend

GAFFA anbefaler fire koncerter, der er værd at besøge i denne weekend

Det er fredag, og GAFFA har vanen tro sammensat en guide over weekendens mest spændende koncerter. Traditionen tro er der ikke meget gang i livemusikken her kort efter nytår, men lidt sker der da ude på spillestederne rundt om i landet.

I skrivende stund er der billetter til alle nedenstående koncerter.

Fredag


Niki & The Dove, Vega, København klokken 21 (billedet)

Niki & The Dove er en svensk elektropopduo, som i oktober var Ugens Uundgåelige på P3 med "The Drummer" og er spået et stort gennembrud af blandt andre britiske BBC. De engelske medier har beskrevet dem som "Björk-inspireret pop med et strejf af Prince, Kate Bush og Fleetwood Mac". Debutalbummet udkommer til foråret. Koncerten anmeldes af GAFFA.

Lørdag


Annisette, Vega, København klokken 20

Annisette er draget på turné med en række af Savage Roses dansksprogede sange og et lille band på kun tre musikere. Da konstallationen havde turnépremiere i Grenå i november, uddelte GAFFA fem stjerner og skrev blandt andet:

"Den næsten udsolgte sal tog generelt godt imod sangene, som mange formodentlig kunne huske fra deres ungdom – og som har bevaret deres skønhed og relevans. Jeg var også særdeles godt tilfredsstillet rent æstetisk, samtidig med at jeg ikke kunne lade være med at tænke over teksternes indhold og deres gennemgående tro på det bedste i mennesket og tilværelsen, trods krig, ulighed og ufrihed verden over. Så kan man ikke bede om meget mere. Det skulle da lige være nogle nye sange fra Annisette, der ikke har udgivet nyt materiale i fire år, men indtil da kan vi med sindsro nyde disse smukke sange i fulde drag."


Fler Farver, Sleng, Raske Penge og Klum, Train, Aarhus klokken 23

Fire festlige hiphop-navne gæster Train til en natkoncert. Koncerten er arrangeret af MiskMask.

Niklas og Young, Tobaksgaarden, Assens klokken 22


To af Danmarks talentfulde, fremadstormende rappere besøger Fyn og fyrer den af sammen DJ Amby, Jeffrey med flere.

Læs mere og køb billetter til koncerterne via ovenstående link.

 


 

ANNONCE