Nyhed

Of Montreal til Aarhus

Indiebandet, der ikke kommer fra Montreal, gæster Train til april

Den psykedeliske indie-pop-gruppe Of Montreal, der ikke kommer fra Montreal, Quebec, Canada, men fra Athens, Georgia, USA – ligesom blandt andre hedengangne R.E.M. – har meldt deres ankomst til Train i Aarhus, hvor de vil give koncert 18. april. Til den tid har de udgivet deres 11. album, "Paralytic Stalks", som er på gaden 7. februar.

Gruppen ledes af sanger, sangskriver og multiinstrumentalist Kevin Barnes og er opkaldt efter en kvinde, som Barnes havde en fejlslagen affære med, og som kom "fra Montreal". I 1997 debuterede gruppen med albummet "Cherry Peel" og har siden udgivet en lang række plader med skiftende musikere. På forgængeren, "False Priest" fra 2010, havde gruppen besøg af markante navne som Janelle Monae og Solange Knowles, Beyoncés søster, og nu er de så på spil igen.

Tilbage i 2007 gæstede Of Montreal Loppen, hvor GAFFAs anmelder Lars Rønn Olsen uddelte fire stjerner og blandt andet skrev:


"Teksterne, der søger afløb i religion, stoffer og sågar vold, passer nemlig næppe ind i Of Montreals liveoptræden, der er kendetegnet ved tøjleløse udskejelser a la drag-tendenser og endda til tider nøgenhed."

Billetsalget er i gang via GAFFA Live.

ANNONCE