Nyhed

Robben Ford og Bobo Moreno på tour

Den amerikanske guitarist Robben Ford og danske Bobo Moreno samarbejder på tour, der blandt andet bringer dem til Randers

Robben Ford er en guitarist, der har arbejdet sammen med mange af de store stjerner. Hans cv tæller blandt andet samarbejder med Miles Davis, KISS, Bob Dylan og Dizzy Gillespie. Nu kan han så også skrive den danske sanger Bobo Moreno på det imponerende cv. De to kan opleves sammen i Ridehuset i Randers den 24. maj klokken 21.00.

Bobo Moreno er også en mand, der har indgået i mange musikalske sammenhænge. Han er flittigt brugt i musicals og kor, men hans gennembrud kom i 1993, da han var den ene halvdel af duoen Peaches & Bobo. Randers har tidligere haft besøg af Bobo Moreno til frokostjazz og ved koncerter med Randers Big Band.

Repertoiret for Ford og Bobo består af en god gang rhythm 'n' blues, og med sig på scenen har de Dan Hemmer på orgel, Jesper Mortensen på trommer og Nicolas Findsen på bas.


Billetsalget til koncerten starter mandag den 30. januar fra Værkets hjemmeside, og prisen for en ståplads i Ridehuset er 247 kr. 

Robben Ford og Bobo Moreno spiller også i en række andre danske byer. Se datoer og køb billetter via GAFFA Live.

 


ANNONCE