Nyhed

Robben Ford til Fermaten

Robben Ford, der er blandt verdens dygtigste guitarister, spiller op på Fermaten i Herning fredag den 18. maj og Portalen i Greve dagen efter

Guitarlegenden Robben Ford turnerer med den danske jazz- og bluessanger Bobo Moreno. Duoen bakkes op af de erfarne musikere Dan Hemmer (orgel), Jesper Mortensen (trommer) og Nicholas Findsen (bas), og sammen gæster de Fermaten i Herning 18. maj og Portalen i Greve dagen efter.

Robben Ford har siden 1969 manifesteret sig som en af verdens dygtigste guitarister, og betræder stadig alverdens scener med stor succes. Ford har over 25 soloalbums i rygsækken. Han har desuden spillet sammen kunstnere som eksempelvis Bob Dylan, Joni Mitchell og Dizzy Gillespie.

Ud over at være dygtig er Robben Ford en aktiv mand. Hans diskografi tæller over et halvt hundrede album, han turnerer året og verden rundt med sit bluesband, og de gør det godt.

Sjælen og kærligheden til rythm'n'blues er ikke aftaget med tiden, så der skulle være rig mulighed for at opleve en vaskeægte legende, der er still going strong på Fermaten den 18. maj.

Bobo Moreno er den ikke helt så kendte, men absolut anerkendte danske sanger, der med en hang til jazz og blues matcher Fords musikalske linje. Bobo Moreno har spillet med en lang række forskellige bands fra D-A-D, over Rugsted og Kreuzfeld til Klüvers Big Band. Seneste skud på stammen er hans samarbejde med the Memphis Boys, der i 1960'erne indspillede plader med selveste Elvis the King Presley.

Da koncerten er en ståkoncert, skulle denne aften give mulighed for at svinge hofterne og teste, hvor dansabel de fem herrers rytmer er i levende live.

Billetsalget til Fermaten begynder onsdag den 18. januar kl. 10.00 via fermaten.dk, og billetsalget til Portalen er i gang via GAFFA Live.

ANNONCE