Nyhed

Vegas Udvalgte fuldender programmet

Støjrockbandet Death Valley Sleepers og elektronikakunstneren Soffie Viemose er tilføjet programmet til upcoming-endagsfestivalen

Vega har nu offentliggjort de sidste to navne til upcoming-festivalen Vegas Udvalgte med nye, spændende bands og solister fra dansk musiks vækstlag. Nemlig støjrock-bandet Death Valley Sleepers og electronica-kunstneren Soffie Viemose (billedet).

 De to navne kan opleves live sammen med de øvrige Vegas Udvalgte, Penny Police, Rangleklods, Ulige Numre og Shaq Boosie, til koncertaftenen den 20. januar i Lille Vega og Vega Lounge.

Death Valley Sleepers

Københavnske Death Valley Sleepers spiller psykedelisk støjrock med poppede melodier og inspiration fra bands som Jesus & Mary Chain og The Stone Roses. Death Valley Sleepers arbejder på deres første udgivelse, som ventes ude i 2012.


"Det kan godt mærkes, at 2012 bliver et popår, men Death Valley Sleepers har alligevel fundet vej med guitarer og et drømmende støjunivers. Jeg er ret vild med deres noget psykedeliske lyd med lækkert melodisk præg. Det er numre, der gerne må vare ved længe, så jeg glæder mig til albummet lander," udtaler Vegas booker 
Lene Vive Kristoffersen.

Soffie Viemose

Den 25-årige sangerinde Soffie Viemose spiller melankolsk og længselsfuld electronica, der kan give associationer til navne som eksempelvis Björk og Under Byen. I december udgav hun sin første ep, der blot hedder "EP". Denne ep skrev GAFFAs Jesper Buhl blandt andet følgende om:


"Der er i princippet mange gode kvaliteter, man kan hæfte på Soffie Viemoses EP. Musikalsk set tages der udgangspunkt i den melodiske og melankolske electronica-tradition, som har stået så stærkt her i Danmark de sidste 10-15 år. Melodierne har et let alternativt twist, men alligevel en poppet åbenhed, og Soffie synger nydeligt."

Om Soffie Viemose udtaler Vegas Lene Vive Kristoffersen:

"Det er altid spændende at være med til at præsentere noget helt nyt og sprødt, der på flere planer tegner rigtig godt. Soffie Viemose har netop på egen hånd udgivet sin første ep – en brugerbetalt udgivelse, og har lige været på besøg i Ideal Bar til en Mademostella og Cille Session kort før jul. Hendes musik er minimalistisk, skrøbelig og helt tæt på, men samtidig stærk og markerende. Jeg er imponeret over Soffies talent og ihærdighed."


Om Vegas Udvalgte:

Med Vegas Udvalgte ønsker Vega at fremhæve et lille udvalg af de mange talentfulde bands, der i disse år vokser frem i det musikalske vækstlag herhjemme. De udvalgte er bands, som Vega synes virkelig har gjort sig bemærket, og som Vega tror vil sætte deres præg på det kommende musikår.

 Vega søger at støtte de udvalgte kunstnere gennem eksponering via Vegas markedsføring i både egne og eksterne medier – ikke bare op til arrangementet den 20. januar, men også resten af året blandt andet i deres eget univers på Vegas hjemmeside, udvalgte.vega.dk.

 Vega bakker også op om de udvalgte kunstnere ved at give dem mulighed for at spille support for større bands i Lille og Store Vega.

Sidst, men ikke mindst optages koncerterne til Vegas Udvalgte den 20. januar støtte fra Tuborg, og udvalgte numre kan efterfølgende ses på Vegas og Tuborgs digitale platforme. Optagelserne bliver endvidere givet vederlagsfrit til de optrædende bands, som frit kan bruge dem i deres forsatte udvikling.


Partnere på projektet: Tuborg, GAFFA og Region Hovedstaden

Sidste års Vegas Udvalgte var Brother Grimm, Let Me Play Your Guitar, Emma Acs, Freja Loeb, Our Broken Garden og Panamah, som alle i større eller mindre omfang må siges at have haft vind i sejlene i 2011.

Køb billetter til Vegas Udvalgte via GAFFA Live.


ANNONCE