Nyhed

Lianne La Havas gæster København

Den unge engelske sangerinde udgiver debutalbum og besøger Store Vega

Hun er blevet sammenlignet med sangerinder som Nina Simone, Feist og Lauryn Hill, og for bare et halvt år siden var det kun ganske få, der kendte til den unge Lianne La Havas. Nu kommer debutalbummet "Is Your Love Big Enough?" snart på gaden, og til november gæster sangerinden Store Vega.

Med kun en enkelt ep "Lost And Found" i bagagen optrådte Lianne i 2011 i musikprogrammet "Later…. With Jools Holland" og forførte hele den etablerede branche. Samme show havde besøg af Bon Iver, som i december 2011 tog sangerinden med som opvarmning på sin turné gennem Nordamerika.

En pladekontrakt senere blev Lianne La Havas nomineret til BBC Sound Of 2012 og gav i januar fire udsolgte koncerter på The Social i London. Hendes anden ep "Forget" udkom i februar, og den 27. august er hun så klar med debutalbummet "Is Your Love Big Enough?". 

Sangerinden fortryllede det danske publikum, da hun tilbage i maj besøgte Studie 2 i DR Byen og i samme forbindelse var gæst i programmet "Smag På P3". Når hun den 16. november igen lægger vejen forbi Danmark, vil det være med debutalbummet i bagagen.

Forsalget starter på fredag den 13. juli via GAFFA Live.

ANNONCE