Nyhed

Lianne La Havas rykker dansk koncert

Den unge engelske sangerinde udskyder turné og rykker Danmarkskoncert til december

For få uger siden kunne vi på GAFFA.dk fortælle, at den unge Lianne La Havas til efteråret skulle spille i Store Vega. Danmark får stadig besøg af sangerinden, som dog er blevet nødsaget til at udskyde sin turné. Derfor bliver den københavnske koncert ikke afholdt den 16. november, men i stedet den 4. december.

Det er grundet en tour med John Legend i USA, at Lianne La Havas er blevet nødsaget til at udskyde europaturnéen og dermed den danske koncert.

Med kun en enkelt ep "Lost And Found" i bagagen optrådte Lianne i 2011 i musikprogrammet "Later…. With Jools Holland" og forførte hele den etablerede branche. Samme show havde besøg af Bon Iver, som i december 2011 tog sangerinden med som opvarmning på sin turné gennem Nordamerika.


En pladekontrakt senere blev Lianne La Havas nomineret til BBC Sound Of 2012 og gav i januar fire udsolgte koncerter på The Social i London. Hendes anden ep "Forget" udkom i februar, og den 27. august er hun så klar med debutalbummet "Is Your Love Big Enough?". 

Til dem som allerede har erhvervet sig billet til den 16. november, kan samme billet bruges til den nye koncertdato eller blive refunderet hvor den er købt. Til dem som endnu ikke har købt billet, kan dette ske via GAFFA Live.

ANNONCE