Nyhed

Lamb Of God-sanger sigtet for dødsvold

Randy Blythe er blevet anholdt i Prag, sigtet for vold med døden til følge

Ifølge en lokal rapport blev Lamb Of God-sanger Randy Blythe i går anholdt i Prag, inden Lamb Of God skulle spille koncert på Hard Rock Café. Han blev senere sigtet for vold med døden til følge, skriver blabbermouth.com, der angiver den tjekkiske avis novinky.cz som kilde.

Den hændelse, der ligger til grund for anholdelsen, fandt sted da bandet tilbage i 2010 gav koncert på Club Abaton i Prag. Ifølge rapporter sprang en fan op på scenen, hvilket resulterede i et slagsmål med forsangeren. Personen blev såret og døde senere af sine kvæstelser. Myndighederne hævder nu, at Blythe er ansvarlig for fanens død. 

En erklæring fra Prags politi siger, at "vi har anholdt sangeren og sigtet ham for legemsbeskadigelse af fjerde grad med døden til følge."

En talsmand for Lamb Of God udtaler, at Blythe er "uretmæssigt anklaget", og at bandets advokat tager sig af sagen. "Vi forventer at han bliver frikendt for alle anklager."

Lamb Of God spillede for 14 dage siden i Danmark under Copenhell. Her gav GAFFAs anmelder Morten Tornvig koncerten seks ud af seks stjerner og beskrev den som en "fænomenal metal-fest".

Lamb Of God er i øjeblikket på en verdensturné for at promovere det nye album "Resolution", som udkom tilbage i januar måned. De har ganske kort udtalt sig om hele episoden på Twitter, hvor de blot oprettede hashtagget "FreeRandyBlythe".

Bliver Randy Blythe kendt skyldig, risikerer han op til 16 års fængsel.

ANNONCE