Nyhed

Against Me!-frontmand bliver frontkvinde

Forsanger Tom Gabel har besluttet sig for at leve sit liv som kvinde og starter inden længe på hormonbehandling

Against Me!-forsanger Tom Gabel (billedet th.) udtalte i går til Rolling Stone, at han for fremtiden vil leve som kvinde. Han fortæller ydermere, at han snart begynder den hormon- og elektrolysebehandling, der kan give de kvindelige træk, han ønsker for at udseende stemmer overens med hans selvforståelse. Tom Gabel bliver til Laura Jane Grace, men hun vil fortsat være gift med sin kone Heather. Gabel fortæller, at hun i årevis har lidt af kønsdysfori, som er en kønsidentitetsforstyrrelse.

Gabel udtaler, at det sværeste at overkomme, var tanken om hvordan hendes kone ville tage nyheden, men ifølge Gabel har hun været meget accepterende, og de to fortsætter altså ægteskabet. 

Gabel har gjort det til en mærkesag at være åben omkring beslutningen overfor medierne, dels for at tage kritikken med åben pande, dels for at sætte et godt eksempel, som den første større rockmusiker, der træffer en sådan beslutning.

Gabels band Against Me! er i øjeblikket ved at indspille sit sjette album, og så vidt vides fortsætter Gabel i bandet som forsanger. Bandet er især kendt for nummeret "I Was A Teenage Anarchist" som er at finde på deres femte og seneste album "White Crosses"

Intet tyder på at den påbegyndte behandling skal munde ud i en kønsskifteoperation.

Her kan du høre "I Was A Teenage Anarchist" fra albummet "White Crosses":

ANNONCE