Nyhed

Against Me! til København

Punkgruppen med den for tiden kønsskiftende sanger Tom Gabel/Laura Jane Grace gæster KB18 til juli

Florida-punkgruppen Against Me! har netop oplyst, at den gæster KB18 i København torsdag 25. juli 2012.

Når Against Me! besøger København, bliver det med en sanger, der er i gang med en kønsskifteoperation. Bandets stifter og primære sangskriver Tom Gabel har for få uger siden offentliggjort, at han i årevis har lidt af "kønsidentitetforstyrrelse", og at han snart vil påbegynde blandt andet hormonbehandlinger og fremover leve som kvinde under navnet Laura Jane Grace.
 
Against Me! blev dannet i 1997 som Tom Gabels soloprojekt. Siden udvidede han Against Me! til et band, som i 2002 udgav deres debutalbum "Reinventing Axl Rose". I 2007 skrev gruppen kontrakt med det markante selskab Sire Records (Talking Heads, Madonna, My Chemical Romance med flere), og med de to følgende album "New Wave" (2007) og "White Crosses" (2010), opnåede de deres hidtil største succes. Bandet er i øjeblikket ved at indspille bandets sjette studiealbum, denne gang på deres eget selskab, Total Treble Music. Albummet bærer titlen "Transgender Dysphoria Blues" og bliver et konceptalbum om en transkønnet prostitueret.

Opdatering:
Billetsalget til koncerten skulle være startet på Billetnet her til morgen, men er udskudt nogle dage. Tjek Billetnet.dk for mere info.

ANNONCE