Nyhed

Bottled In England klar til Distortion og miniturné

Drum'n'bass-gruppen Bottled In England afslutter forårsturné med at spille på Distortion, før de drager til udlandet.

Den danske live drum'n'bass gruppe Bottled In England står klar med en endelig afslutning på deres netop overståede forårsturné med to koncerter under Distortion - en torsdag og en fredag. Derudover står de klar til at drage videre på en miniturné i Europa, hvor Polen, Slovakiet og Tyskland, samt en række sommerkoncerter i Danmark.

Bottled In England har været på en maraton-koncertrække, der har talt over 24 koncerter i løbet af foråret, hvor de har givet koncerter i Danmark, Sverige, Polen m.fl. De har spillet koncerter på Spot Festival og Mejlgade for Mangfoldighed, hvor det nu er Distorition, der følger.

Det er torsdag nat på Søpavillonen og fredag eftermiddag på Enghavevej/Sønder Boulevard på Vesterbro gruppen spiller. Efter Distortion går turen så videre til Polen, Slovakiet og Tyskland, hvor duoen og deres livegæster bl.a. besøger Fusion Festival, der er kendt for at erklærer udsolgt samme dag, som deres 55.000 billetter bliver sat til salg.

Gruppen beretter desuden, at de vil være i studiet henover sommeren og efteråret, for at lave nyt materiale.
GAFFAs anmeldere har tidligere været begejstrede for gruppens koncerter, hvor Ole Rosenstand Svidt blandt andet gav gruppen fire stjerner på Roskilde Festival i fjor, hvor han skrev, at det tohovedede drum'n'bass- og dubstep-monster og deres gæster leverede."

Om Bottled In England også kommer til det på Distortion, kan du se i morgen torsdag den 31. maj på Søpavillonen eller fredag den 1. juni på Enghavevej/Sønder Boulevard på Vesterbro. Se flere detaljer på Distortions hjemmeside.

Bottled In Englands miniturnéen er som følger:

31/05 København N, Distortion Festival (DK)
01/06 København V, Distortion Festival (DK)
15/06 Poznań, Cafe Mięsna (PL)
16/06 Chemnitz, AJZ Talschock Open Air (DE)
18/06 Bratislava, KC Dunaj (SL)
29/06 Lärz, Fusion Festival (DE)
30/06 Haderslev, Kløften Festival (DK)
07/07 Rostock, Alte Zuckerfabrik (DE)
04/08 Brabrand, Den Grimmeste Festival (DK)
05/08 Christiania, Nemoland (DK) 

Hør Bottled In Englands "Change" herunder:

ANNONCE