Nyhed

FUN. giver koncert i Vega

I september kan det amerikanske popband FUN. opleves live i København

Det er første gang de spiller på dansk jord. Popbandet FUN. er efter en lang og næsten udsolgt tur i USA, samt optrædener på flere store festivaler og MTV Adwards, formodentlig mere end i topform, når de besøger Vega i slutningen af september måned.

Bandet fik for alvor vind i sejlene, da de under Super Bowl fik spillet deres hit "We Are Young" i pausen. Nummeret har efterfølgende haft 47 millioner views på YouTube.

På "We Are Young" har FUN. fået besøg af den meget roste sangerinde Janelle Monae, som for andet år i træk kan opleves på årets Roskilde Festival. Monae har udtalt om FUN., at de er en genfødsel af Queen, og at de har en ny og frisk tilgang til det at lave musik.


På FUN.'s seneste album "Some Nights" har de fået hjælp til produktionen fra hiphop-produceren Jeff Bhasker. Bhasker har tidligere arbejdet sammen med blandt andre Kanye West, Jay-Z, Alicia Keys og Drake. På numre som "All Alone" og "One Foot" kan producerens indflydelse høres i form af flere hiphop-elementer.

Udover hiphop befinder musikken sig inden for feltet af store og svulstige 70'er-poparrangementer og moderne rock'n'roll.

Når FUN. den 27. september går på scenen i Lille Vega, bliver det med support af indie-bandet Walk The Moon, som blandt andet har haft succes med nummeret "Anna Sun".


Se "We Are Young" her.

ANNONCE