Nyhed

GAFFA TV: Se ny video med Per Vers

Du kan nu se one take-videoen til "Bli'r Ved" på GAFFA TV

Hiphop-kunstneren Per Vers udsender 21. maj en live-dvd, som indeholder optagelser fra sommerens optræden på Roskilde Festival. Det fejres med en koncertaften den 18. maj i Lille Vega, som ud over Per Vers også omfatter optræden af tre albumaktuelle kunstnere fra Per Vers' pladeselskab Mixed Ape, nemlig Terry Tester, Nappoin & Kriswontwo og Exampler. Nu er Per også klar med en bemærkelsesværdig musikvideo til sangen "Bli'r Ved" fra albummet "Ego". Video er optaget i ét take på en uåbnet motorvej.

Sidste år udgav Per Vers albummet "Ego", som fik nomineringer til en DMA og hele fire Steppeulve. Per Vers fremførte materiale fra albummet til et stort show på sidste års Roskilde Festival foran 12.000 mennesker med i alt 19 musikere på scenen. GAFFAs Anders Hjortskov gav "Ego" fem stjerner og skrev: "Melankolien kommer snigende på den intelligente rappers egen måde, og det er befriende. Hr. Vers kan mestre de tænksomme emner som kærligheden, begæret, ufrivillig abort og 30 års krisen på en måde, så selv den mørkeste hiphop-lytter må løfte på cap'en og putte et smil på læben."

Koncerten fra Roskilde udgives nu som live-dvd inklusive en hel times ny musik som bonusmateriale. Per Vers holder nu en koncert "med det hele", det vil sige DJ Static bag pulten, Brass Monkeys, Ayoe Angelica på sang og Nappion på beatbox. Samme set-up gav to timer lange koncerter ved "Ego"-turnéen i efteråret.

Aftenen indledes med mini-koncerter fra tre artister, som er udkommet på Mixed Ape Music. Terry Tester er dj i funk-soulbandet Vincent Van Go Go, som debuterer som solist. Nappion & Kriswontwo, duoen med en af Danmarks bedste human beatboxere gennem tiden, Nappion, slår nu igennem som rapper og sanger. Det resulterer i afrikansk stammesang blandet med Kriswontwos jazzede synth. Exampler var med som opvarmning på "Ego"-turnéen, som giver den med futuristisk instrumental musik, når Troels under alias medbringer to tangentspillere.

Du kan i øvrigt købe dvd'en ved at sms'e "PERDVD" til 1919 – GAFFA sender den af sted, så du har den på udgivelsesdatoen. Der bliver trukket 99 kroner + porto på din mobilregning.

Se videoen til "Bli'r Ved" på GAFFA TV:

ANNONCE