Nyhed

Islets Of Dust er klar med minialbum

Gruppen med den tidligere Under Byen-pianist Katrine Stochholm i front udgiver "People And Birds" på mandag

I perioden 1995-2004 var pianisten Katrine Stochholm en central del af den dengang aarhusianske gruppe Under Byen, som hun var med til at grundlægge, og som hun skrev store dele af musikken og nogle af teksterne til. Siden forsvandt hun fra rampelyset, men nu vender hun tilbage, denne gang som sangerinde i duoen Islets Of Dust, hvis anden halvdel udgøres af komponist og instrumentalist Kasper Staub.

Islets Of Dust udgiver mandag den 7. maj deres debut-minialbum "People And Birds" digitalt og på vinyl. Duoen, som også danner par privat, skriver sange med et, ifølge deres pladeselskab Playground "på en gang personligt og universelt, længselsfuldt kærlighedsbudskab. De seks sange handler om liv, energi, udlængsel, hjemve, synkende skibe, puder af mos, mennesker og fugle."

Instrumenteringen udgøres af blandt andet cello, celeste, flygel, kasserede stueorgler, båndfalske ukuleler og legetøjskeyboards, og teksterne er, som titlen antyder, denne gang på engelsk modsat Under Byens dansksprogede univers.
 
Minialbummet er indspillet i tæt samarbejde med produceren Jonas Tranberg. Sangene er optaget, mikset og mastereret af Jonas Tranberg (Asbjørn, Efterklang med flere) i Feedback Recording, Aarhus og i Ry.
 
Live fremføres sangene med blandt andet strygere og kor fra et liveband, der også har været med til at skabe minialbummet. Islets Of Dust fejrer udgivelsen 9. maj på det nye spillested Radar i Aarhus, hvor der vil være gæsteoptrædener fra blandt andre La La Naïve, Elou Elan, Asbjørn med flere.


Hør en smagsprøve på "People And Birds" i from af "More Life":

 


ANNONCE