Nyhed

Syg Lukas Graham melder afbud til Spot

Danmarks nye souldarling melder afbud til Spot Festival efter forbud fra halsspecialist

- Lukas hader afbud. Han havde glædet sig meget til at spille på Spot, og er utroligt ked af, at han nu kommer til at skuffe Spot-publikummet, siger Jakob Sørensen, direktør for Lukas Grahams pladeselskab Copenhagen Records.

Og ærgrelsen rækker videre:

- Det er jo ingen hemmelighed, at ambitionen er meget høj. Vi satser meget på det internationale marked for Lukas Graham, og her var Spot et meget vigtigt led i vores udlands-setup, siger Jakob Sørensen og fortsætter:

- Spot har jo flere gange vist sig at være stedet, hvor der breakes danske navne, og ud over at spille for det danske publikum ville vi bruge festivalen til at bygge et internationalt hype op omkring at se ham live. Vi har arbejdet sindssygt hårdt på at få agenter fra Tyskland og Holland, sync-selskaber fra Tyskland og diverse europæiske medier til koncerten på Spot, netop fordi Spot tiltrækker branche-folk og medier, som vi ikke selv kan trække til enkelt-koncerter i udlandet. Nu bliver det ikke til noget, siger en ærgerlig Jakob Sørensen.

Jakob Sørensen slutter med at sige, at Lukas Graham inderligt ønsker at gøre skaden god igen ved at spille Spot næste år. Selv om det er et meget lille plaster på såret lige nu.

Lukas Graham skulle have spillet lørdag aften kl. 20.20 i Musikhusets Store Sal. Spot Festival arbejder pt. på en omrokering af programmet lørdag aften – det offentliggøres så snart det er fastlagt.

ANNONCE