Nyhed

Walk The Moon gæster Rust

Den amerikanske gruppe, kendt for radiohittet "Anna Sun", besøger København i juni

Ohio-bandet Walk The Moon, der i øjeblikket kan høres på P3 med singlen "Anna Sun", besøger Rust i København den 30. juni.
 
Walk The Moon er kendt for energiske liveshows og ditto musik, hvor de spiller en lettere alternativ pop/rock med hurtige guitarriff og masser af synths, inspireret af new wave-navne som Talking Heads, David Bowie og The Police.
 
Walk The Moon blev dannet i 2008 og har blandt andet gjort sig bemærket ved at ansigtsmale deres fans – og sig selv – inden deres koncerter for at få alle ind i den rette, fælles stemning.

Walk The Moon debuterede i 2010 med albummet "I Want! I Want!", som udkom på et lille, uafhængigt pladelselskab. 19. juni udgiver de den selvbetitlede opfølger, som udkommer på det noget større selskab RCA, en del af den multinationale Sony Music-koncern. Albummet bliver produceret af Ben H. Allen (Gnarls Barkley, Animal Collective med flere) og vil indeholde nye sange samt nye versioner af gamle sange, herunder "Anna Sun".

"Anna Sun" blev i øvrigt kåret til årets sommersang sidste år af magasinet Esquire, ligesom de var på MTV's liste over artister, man skal holde øje med i 2012.

Køb billetter til koncerten via GAFFA Live.

Se videoen til "Anna Sun" her.

ANNONCE