Nyhed

Beady Eye spiller Oasis-sange

Liam Gallagher bekræfter, at han vil spille Oasis-sange ved fremtidige Beady Eye-koncerter

Liam Gallagher siger, at tiden er nu "for anyone who's bothered". Beady Eye-sangeren, der tidligere nægtede at spille Oasis sange ved liveshows, har nu udtalt at fansene alligevel vil kunne komme til at høre sange som "Don't Look Back In Anger" og "Half The World Away" ved fremtidige shows.   

"Vi spiller ved Fuji Festivalen i Japan i juli. Og vi vil spille Oasis-sange til dem der bryder sig om det," fortalte Gallagher til den engelske radiostation XFM. "Tiden er nu, uden tvivl. Vi havde hele tiden tænkt os at gøre det, men vi mente at albummet (fra Beady Eye, red.) havde brug for noget tid alene. Vi har spillet nogle gode shows, og vi har spillet nogle lortede shows. Og nu er det tid til at flette Oasis-numrene ind… Jeg føler, at de er lige så meget mine sange som Noels. Og hvis folk ikke kan lide det, så kan de gå op i baren eller f****e af. Hvis de kan lide det, så hop op og ned, og lad os more os."

Sidste år insisterede Liam på, at han havde lige så megen ret til at optræde med Oasis-sange, selvom de fleste af sangene er skrevet af Noel. "Hvis jeg har lyst til at spille dem, så spiller vi dem, ingen skal stoppes os i det, jeg føler at de er lige så meget mine sange som Noels, uanset om han eller jeg har skrevet dem," fortsætter Gallagher.

Siden Noel Gallagher forlod Oasis i 2009, har der været kold luft mellem de to brødre. Skænderierne mellem dem startede i det små, hvor Noel beskyldte Liam for at være "den fødte løgner" i NME, efter at Liam forinden havde beskyldt Noel for at have tilbageholdt to Oasis-sange til sit kommende soloalbum.

Liam svarede igen gennem MTV, hvor han sagde: "Jeg ved, at han lyver. Noel blev ikke mobbet ud af bandet. Og alligevel skriver han: uh, jeg blev mobbet ud af Oasis af medlemmerne og vores management og så videre. Og to år senere var de folk, han havde beskyldt for at have mobbet ham, og de folk, der ikke lyttede til hans lille ynkelige historie, hjemme hos ham for at drikke te (...) Jeg er bare skuffet over ham og hans fans. Jeg kan have mine dårlige dage, men Noel kan være en lille bitch, når han folder sig ud."

Men tingene blev pludseligt seriøse, da Liam sidste år valgte at sagsøge Noel, da Noel havde påstået, at han (Liam) trak sig ud af Oasis' headline optræden ved V Festivalen i London på grund af tømmermænd.

Liam valgte dog at droppe søgsmålet mod sin bror, da han, ifølge rygter, skulle have talt med brødrenes mor Peggy, som var dybt berørt over hele episoden.

Om Liams valg at spille Oasis-sange ved sine kommende Beady Eye-koncerter vil sætte tingene i kog mellem de to brødre igen vides ikke.    

ANNONCE