Nyhed

Grandaddy er gendannet

Det californiske indieband med Jason Lytle i spidsen gik i opløsning i 2006, men offentliggør nu en række koncerter

Da Grandaddy i 2006 valgte at trække stikket, var det på grund af uoverensstemmelser, og af økonomiske årsager. Efter et par års stridigheder i bandet blev det i jarnuar 2006 offentliggjort, at Grandaddy ikke var mere, og kort tid efter kom deres afskedsalbum "Just Like The Fambly Cat".

Historien melder ikke noget om, om det igen er økonomiske årsager, der har drevet gruppen til handling, men det er blevet annonceret, at bandet bliver gendannet til en række koncerter og skal spille som hovednavn på den engelske End of the Road Festival, der i øvrigt byder på Grizzly Bear, Beach House og The Antlers. 

Grandaddy nåede at udgive fire album ud over nogle selvudgivede ep'er, men nød aldrig et stort kommercielt gennembrud trods gode anmeldelser. De havde dog flere hits i form af "The Crystal Lake" fra albummet "The Sophtware Slump" fra 2000 og "Now It's On" fra albummet "Sumday" fra 2003.


Det vides ikke om deres reunion er permanent, eller om der er et mål om at lave nyt materiale. Koncertdatoerne er heller ikke offentliggjort andet end den, der finder sted på End of the Road Festival den 2. september.

Her kan du høre "The Crystal Lake" fra albummet "The Sophtware Slump":


ANNONCE