Nyhed

Kjeld Tolstrup bliver hædret med ny pris

Danish DeeJay Awards indstifter ny pris for at hylde den afdøde danske dj og radiovært

Om 13 dage er det præcis et år siden at Kjeld Tolstrup døde en alt for tidlig død i en alder af blot 45 år. Han var bredt anerkendt i det danske såvel som det internationale musikmiljø som en toneangivende dj og har optrådt på en lang række eftertragtede spillesteder. Danish Deejay Awards har nu valgt at hædre den afdøde dj med en pris indstiftet i hans navn. I en pressemeddelelse fra Danish DeeJay Awards lyder det, at Kjeld Tolstrup-Prisen uddeles "i Kjeld Tolstrups ånd til et ekstraordinært talent på klubscenen eller til en person, som på et andet kreativt område inden for musik eller kunst går nye og utraditionelle veje."

Kjeld Tolstrup var blandt andet kendt som gentagen gæst i P3-programmet "De Sorte Spejdere" og senere som medvært på det ugentlige radioprogram "Unga Bunga". Tolstrup stod desuden bag opsamlingsserien "Sound of Copenhagen", der havde og stadig har fokus på upcoming elektroniske kunstnere.

Prisen uddeles af en jury, der består af Tolstrups venner og kolleger. I juryen sidder blandt andre Le Gammeltoft som var vært på "Unga Bunga" sammen med Tolstrup. Også Tolstrups gode ven Kenneth Bager har fået plads i udvalget.


Prisen uddeles ved Danish DeeJay Awards i Ballerup Super Arena den 8. april.

ANNONCE