Nyhed

Unga Bunga siger tak for denne gang

Radioprogrammet Unga Bunga, der har kørt på P3 i mere end fem år, slukker for mikrofonerne ved årets udgang

Unga Bunga har i mere end fem år underholdt danske radiolyttere hver fredag aften med det nyeste inden for elektronisk musik og den danske og udenlandske klubscene. 

Radioprogrammet blev i sin tid opfundet af den nu afdøde DJ Kjeld Tolstrup, der sammen med Le Gammeltoft sad bag mikrofonerne fredag efter fredag. Siden Tolstrups død har Le Gammeltoft selv styret programmet, men som GAFFA tidligere på ugen kunne fortælle, har hun kastet sig over flere nye projekter, som i fremtiden kommer til at optage hendes tid.    

– Det har været en udsøgt fornøjelse at spille musik for så loyale og nysgerrige lyttere hver fredag aften i mere end fem år. Jeg kommer til at savne Unga Bunga, men heldigvis er der nye udfordringer at tage fat på, og musikken og tjansen bag pulten bliver fortsat en vigtig del af min hverdag, fortæller Le Gammeltoft.


Unga Bunga fortsætter med at sende ind til nytår, hvor Le takker af for denne gang. Til at udfylde det tomrum, som Unga Bunga efterlader, får radioprogrammet Lågsus med værterne Nicholas Kawamura og Pelle Peter Jensen endnu mere taletid. Man kan således i 2014 lytte til de to herrer i sendetiden 21.00-24.00, hvor de blandt andet kommer rundt i landet og møder deres lyttere på diskoteker og klubber.

ANNONCE