Nyhed

Pete Doherty aflyser

Den engelske singer-songwriter aflyser alligevel koncerten i Amager Bio trods tidligere forsikringer om det modsatte

I går var Pete Dohertys tourmanager ude at forsikre, at Pete Doherty ville gennemføre sin koncert søndag den 1. april i Amager Bio efter at have aflyst flere andre skandinaviske koncerter op til koncerten i København.

Men nu fortæller tourmanageren så, at Pete Doherty alligevel må aflyse koncerten. Forklaringen er ganske enkel: "Pete har tabt sit pas og kan ikke nå at få et nyt".

Amager Bio forventer i begyndelsen af næste uge at få en ny dato på en afløsningskoncert, hvor billetter til den 1. april vil gælde. Alternativt refunderes billetter, hvor de er købt – til og med den 20. april 2012.


 

Pete Doherty – en omtumlet karriere

Pete Doherty startede bandet The Libertines sammen med Carl Barât i de sene 90'ere, og i 2002 udgav de debutalbummet "Up The Bracket". Albummet modtog gode anmeldelser, og Doherty blev rost af fans og kritikere som en af de mest lovende sangskrivere på den britiske musikscene nogensinde. Der opstod senere hen nogle interne problemer i bandet, der hovedsageligt skyldes Dohertys stofmisbrug. I 2004 gik bandet fra hinanden, men blev i 2010 genforenet, hvor de optrådte ved forskellige festivaller i England.


Babyshambles blev dannet omkring The Libertines' opløsning. Bandet har udgivet to albums, "Down In Albion" og "Shotter's Nation". Bandet har haft en del problemer med turnéer og udgivelser på grund af Dohertys stofmisbrug, der sendte Doherty i retten flere gange. Bandet har tidligere annonceret at et tredje album ville udkomme i 2010, men det blev udskudt på ubestemt tid.

I marts 2009 udkom albummet "Grace/Wastelands" fra Peter Doherty, der i denne forbindelse ændrede sit fornavn fra Pete til Peter. Albummet indeholdt en række sange, skrevet og spillet i The Libertines-årene. Samme år optrådte Doherty på Roskilde-festivalen, hvortil GAFFAs Finn P. Madsen gav 5 stjerner og skrev "underholdningsværdien og intensiteten overskyggede skandalerne".     

 


 

ANNONCE