Nyhed

RockCruise er klar med årets program

Alphabeat, Tim Christensen og Sanne Salomonsen og mange andre er klar til at indtage Oslobåden

For syvende år i træk er DFDS igen i år klar med et program pakket med specielle intimkoncerter ombord på Oslobåden. I år giver DFDS en håndsrækning til nye talenter på den danske musikscene, og nogle af koncerterne har derfor et anderledes twist end normalt, hvor de etablerede bands og solister medbringer et upcoming band som support.

I år er der veletablerede danske og norske kunstnere samt nye skud på talentstammen, som vil spille på DFDS Oslobåden under RockCruise 2012. Ud over en række unikke koncertoplevelser byder turen også på to dage undervejs på vandet og en dag i Oslo.

Programmet 2012 byder på lidt for enhver smag, lige fra Alphabeat og Donkeyboy til Kim Larsen og Ulige Numre. Alphabeatet vil starte årets program med en intimkoncert den 21. april, hvor de vil få selskab af popduoen Noah, bestående af Troels Gustavsen og Lasse Dyrholm, som vil være support. Flere af de større navne vil medbringe et favoritband som opvarmning, og på den måde får DFDS givet de nye talenter en mere central rolle end tidligere.

RockCruise arrangeres i samarbejde mellem DFDS Seaways og ROSA, Dansk Rock Samråd. ROSA står for programsammensætningen og har i alle syv år været med til at støtte DFDS Seaways' bestræbelser på at få musikken fra land til vand. Derudover samarbejdes der også om en frirejseordning for upcoming bands på ruterne mellem Esbjerg-Harwich og København-Oslo. Ordningen skal give bandene en mulighed for at få en fod inden for på de engelske scener.

Det er det syvende år for DFDS Seaways inviterer ombord til intimkoncerter. RockCruise konceptet giver noget særligt til de passionerede fans. "Koncerterne er ofte en helt speciel oplevelse for fansene, fordi der kun er plads til maksimalt 300 mennesker ved hver koncert. Man kommer derfor helt tæt på kunstnerne, og der er en mere nær stemning, end der ellers er ved nogle af sommerens andre og meget større koncerter," fortæller Kim Heiberg, Country Manager hos DFDS Seaways.   

Året program for DFDS RockCruise 2012:

Den 21. april: Alphabeat med support fra Noah.

Den 28. april: Donkeyboy.

Den 25. maj: Reptile Youth.

Den 8. juni: Sanne Salomonsen.

Den 22. juni: Tim Christensen med support af Mathilde Savery.

Den 6. august: Kim Larsen.

Den 14. september: Ulige Numre. 

RockCruise har sammensat en playliste for at få ventetiden til at føles lidt kortere. 

ANNONCE