Nyhed

Santigold udgiver nyt album

Den amerikanske sangerinde afslører nu, at hendes næste album udkommer i næste måned

Der er gået næsten fire år siden Santi White, bedre kendt som Santigold, udgav sit debutalbum "Santogold", der fik roser for sin vellykkede blanding af pop, ska, dub, og electronica og også blev belønnet med fem stjerner fra GAFFAs anmelder Thomas Borre med ordene: "Således kommer Santogold (som hun kaldte sig dengang, red.) hele vejen rundt og leverer smukt citerende hybridkunst, når den er mest vellykket. Og at hun så samtidig formår at give det hele et raffineret og appetitligt popudtryk, er blot en ekstra genistreg". Nu har sangerinden fastlagt udgivelsesdatoen for det kommende album. "Master of My Make-Believe" udkommer den 23. april.

GAFFA har flere gange bragt nyheder om, at albummet skulle have været udsendt i 2011, og Santigold fik også en del opmærksomhed med singlen "Go", men det er altså først i næste måned, at Santigold-fans får nye toner fra sangerinden.

Hun har på det nye album samarbejdet med en række prominente navne, som tæller produceren Switch og TV On The Radio-guitarist Dave Sitek. 


Allerede nu er en single i æteren og varsler, hvad lytterne kan forvente af det nye album, og selv udtaler Santigold i et interview med BBC, at singlen "Disperate Youth" er et meget godt billede af, hvad der er i vente fra resten af albummet.

Her kan du høre et kort interview med Santigold:

 


 Hør singlen "Disparate Youth" her

ANNONCE