Nyhed

Specktors på vej med single

”Lågsus” udkommer den 26. marts

Den danske electrorap-gruppe Specktors er efter to år i studiet på vej med ny plade med titlen "Kadavermarch", hvorfra den nye single "Lågsus" udkommer den 26. marts.

Specktors startede i 2008 som en genrebastard mellem fire drenge, som havde en forkærlighed til black metal, ekstrem goa, techno, bas og hiphop. Resultatet blev rapkonstellationen bestående af Bruce Wanr, Drysset, JonasForFanden og Sluzh.

Debutalbummet "Shanksville" udkom i 2009, hvor gruppen blev nomineret til P3 Talent. Albummet modtog tre stjerner af GAFFAs Christian Grubert, som skrev: " Specktors stod for et af sommerens store undergrundshits med "Hellerup Ansigt//Amar Røv", der har fået masser af club- og radio-spins. Nu er de så klar med deres første langspiller, og et forsøg på at finde en lyd og et udtryk, der kan matche og overføre deres energiske live-optrædener. "Shanksville" fortsætter den elektroniske raplyd, Specktors er kommet til at stå for." 

De følgende to år spillede gruppen over 100 koncerter.

Det nye album har fået titlen "Kadavermarch", hvor lyden er gået fra at være mest elektronisk til at være mere inspireret af hiphop, men gruppen holder dog stadig fast i deres vildskab. Førstesinglen er "Lågsus", som er en omskrivning af "Luksus", men stadig betyder det det samme. Sangen er en hyldest til at gøre som man lyster, og bandet mener selv, at den er det perfekte soundtrack til en vild fest.

Specktors er kendt for deres heftige liveshows, og dem kan man opleve når gruppen tager spiller rundt omkring i Danmark i den kommende tid.

Turnédatoerne er som følger:

Den 16. marts, Stakladen, Aarhus.

Den 21. april, Harder, Svendborg.

Den 5. maj, Posten, Odense.

Den. 24. maj, Train, Aarhus.

Den 26. maj. Musikhuzet, Bornholm.

Se teaseren til den kommende single "Lågsus" her:

 

ANNONCE