Nyhed

My Morning Jacket-sanger udgiver soloalbum

"Regions Of Light And Sound Of God" fra Jim James udkommer i februar

My Morning Jacket-fans kan nu begynde at glæde sig, for der er et debutalbum under opsejling fra bandets sanger, sangskriver og guitarist, Jim James. Pladen kommer til at hedde "Regions Of Light And Sound Of God", og udkommer den 4. februar på V2 Records. 

My Morning Jacket har i løbet af femten år udgivet seks studiealbum, men det er først nu, at James har haft et behov for at udgive en plade selv:

"Jeg er meget heldig, at jeg spiller i et band med folk jeg godt kan lide, som er gode til det, de laver," siger han, "så på MMJ-plader har jeg ikke et behov for at spille bas eller keyboard. Men som person og som musiker elsker jeg at spille alle instrumenter, og jeg ville gerne lave en plade, hvor jeg spillede alle instrumenterne og selv producerede."

Albummet har ifølge pressemeddelelsen både elementer af gammel r&b, hiphop, islandsk folk og funk, og selv ville James gerne have albummet til at lyde som "fremtidens fortid":  

"Jeg ville have albummet til at lyde som om det kom fra et andet sted i tiden," siger Jim James. "Måske lyde som om det var fremtidens fortid, hvis det giver nogen mening - som en tåget drøm hos en fuldt-bevidst robot eller menneskelignende skabning, der er i stand til at tænke, og som mindes de gode gamle dage, hvor den bare var en simpel robot," udtaler Jim James.

My Morning Jackets seneste album "Circuital" udkom i juni 2011, hvor det blev anmeldt til fem stjerner af Michael Jose Gonzalez, der blandt andet skrev: "De gode melodier, det sjælfulde guitarspil og en mængde små charmerende musikalske krummelurer står på spring til at fornøje pladen igennem, ligesom James' stemme er blid og behagelig, selv når de musikalske bølger går højst."

ANNONCE