Nyhed

DMA afslører lineup

Det danske prisuddelingsshow er klar med aftenens musikprogram, der blandt andet indeholder Nephew

Danish Music Awards løber af stablen den 10. november i Forum, og nu afsløres aftenens lineup. Blandt de optrædende kunstnere kan man finde en række store, danske navne som Nephew (billedet), Aura, EaggerStunn samt årets topnominerede Lukas Graham.

Den 2. oktober blev de nominerede til årets DMA offentliggjort, hvor Lukas Graham med syv nomineringer var det navn, som var nomineret flest gange.

"Vi er meget beærede over de mange nomineringer, ikke mindst fordi vi er så nye på den danske musikscene. Landet ligger jo sådan, at vi ikke havde regnet med at blive nomineret til noget som helst, da vi bare er nogle drenge, der hygger os med det, vi allerbedst kan lide at lave. Og som sådan mener vi jo ikke, at den slags skal belønnes. Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at vi er meget glade for den anerkendelse de 7 nomineringer er udtryk for!" udtaler bandet som også deler navn med forsangeren.


DMA 2012 afholdes i et samarbejde mellem TV2, IFPI og Koda i Forum i København lørdag den 10. november, hvor Anders Breinholt (billedet) vil være aftenens vært.

Billetter til Danish Music Awards 2012 kan købes via Billetlugen.dk.

Line-up DMA 2012 i Forum
Nephew
Lukas Graham
Aura
Mads Langer
Klumben og Raske Penge
Duné
Outlandish
Nabiha
Burhan G
Stine Bramsen (Alphabeat)
Shaka Loveless
Eaggerstunn
Marie Key


ANNONCE