Nyhed

Glasvegas afslører detaljer om nyt album

Frontmanden James Allan røber detaljer om opfølgeren til "EUPHORIC /// HEARTBREAK \\\"

Det kommende album bliver Glasvegas' tredje album, og nu har frontmanden James Allan afsløret, at det kommer til at hedde "Whoever Shouts The Loudest". Han har også afsløret til NME, at albummet er produceret i hans eget hjem i Glasgow, og nogle af sangtitlerne er "I'd Rather Be Dead Than Be With You', "All I Want Is My Baby", "Later... When The TV turns To Static" og "If". Der er endnu ikke sat en officiel dato på det nye album, men det bliver bragt af GAFFA, så snart det sker.

Glasvegas udgav et selvbetitlet debutalbum i 2008 og det fik topkarakterer verden over. GAFFAs Kristian Bach Petersen gav albummet de sjældne seks ud af seks stjerner og skrev, at "Forventningerne til debutpladen fra Glasvegas har været tårnhøje, og det er en fornøjelse at se dem indfriet, med charmerende skotsk accent på 10 helt igennem flotte 60'er-inspirerede sange, der trækker en linje tilbage til landsmændene i Jesus And Mary Chain. Det er fremragende sangskrivningskunst, og en eminent storladen produktion af forsanger James Allen og Rich Costey..." 

Derimod var skuffelsen at ane, da Glasvegas' andet album udkom i 2011, hvor Kristan Bach Petersen igen skrev GAFFAs anmeldelse. Han giver fire ud af seks stjerner og afslutter anmeldelsen med: "Det er fedt at høre nyt fra Glasvegas, og at de vil noget, men skridtet frem er altså ikke uden bump og fejltrin."


GAFFA mødte Glasvegas i forbindelse med deres besøg i Danmark i foråret 2011. Du kan læse interviewet her

ANNONCE