Nyhed

Helsinki Poetry skriver kontrakt med Mermaid Records

Helsinki Poetry er et sammenstød mellem en mørk producer og en lys poetisk sanger

Den danske duo Helsinki Poetry har fået en pladekontrakt i hus hos danske Mermaid Records og kommer dermed i stald med navne som Tim Christensen, Sanne Salomonsen, Rasmus Nøhr, Hannah Schneider og The Green Lives. Duoen består af produceren Ebbe Frej, der arbejder med mørke klange og smadder, og på den anden side står en dyrker af det lette, poetiske strejf, sangeren Rune Vigil.

Resultatet kan du høre nu, hvor støjpopduoen har udgivet deres første single "Marseille".

"Vi bruger kontrasterne rigtig meget, og på en eller anden måde kommer de altid til at virke så tingene går op i en højere enhed. 'Marseille' repræsenterer noget meget tungt og bastant mod noget meget fint," fortæller Ebbe Frej om musikken, og Rune Vigil tilføjer: "I virkeligheden er vi ikke enige om særligt meget musikalsk. Men vi er enige om, at vi skal dyrke de uenigheder".


Singlen kan indtil videre købes på iTunes og skulle være tilgængelig på Spotify i løbet af den nærmeste tid.

Både Ebbe Frej og Rune Vigil har tidligere haft gang i indieprojekter. Frej blandt andet som trommeslager med mere i epo-555 og Vigil som forsanger i The Late Parade. De begyndte deres samarbejde for to år siden og har efterfølgende givet koncerter på både Roskilde Festival og Spot. 

ANNONCE