Nyhed

L.O.C. holder skansen på toppen

Den danske rapper fastholder førstepladsen på ugens albumhitliste, hvor Magtens Korridorer er højeste nyhed

Fredag er den dag, hvor de officielle danske hitlister bliver offentliggjort, og vanen tro kigger GAFFA på toppen og ugens nyheder. Tre nyheder er trådt direkte ind på albumhitlistens top ti, men L.O.C. vogter stadig på 1. pladsen med sit album "Prestige, Paranoia, Persona vol. 2", hvor overskuddet af salget går til Røde Kors. De nye tre nyheder er Magtens Korridorer med opsamlingspladen "Spil Noget Vi Kender", der er gået direkte ind på en 4. plads, mens Beth Hart er gået ind på en 6. plads med albummet "Bang Bang Boom Boom". På 10. pladsen er Kiss hoppet ind med nyheden "Monster". Desuden har Kiss for nylig offentliggjort, at de lægger vejen forbi Københavnske Forum den 11. juni næste år. 

2. pladsen går i denne uge til Tina Dickow med albummet "Where Do You Go To Disappear", der sidste uge lå på en 4.plads, mens 3. pladsen i denne uge tildeles albummet bag tredje udgave af TV2-programmet "Toppen Af Poppen".

L.O.C.s foregående album "Prestige, Paranoia, Persona vol. 1" har taget et dyk ned på listen. Forgængeren lå i sidste uge på en 16. plads og er i denne uge faldet helt ned til en 31. plads. Også sidste uges 3. plads Joey Moe med "Midnat"-albummet er røget en tur ned ad stigen, og ender i denne uge på 15. plads.


Et band som derimod er hoppet betydeligt op ad listen er Efterklang med Albummet "Paramida". Efterklang lå i sidste uge på en 27. plads, men er i denne uge strøget op på en 8. plads. Albummet udkom den 24. september, så det er som sådan ikke længere en nyhed, men stigningen på hitlisten kan muligvis skyldes, at bandet i sidste uge afholdt to udsolgte koncerter i Konservatoriets Koncertsal i København sammen med Sjællands Symfoniorkester. Koncerterne fik stor ros af GAFFAs anmelder Rune Schlosser, der gav fem ud af seks stjerner. Man skal selvfølgelig heller ikke undervurdere, at de optrådte til det tv-transmitterede Kronprinsparrets Priser, der blev uddelt lørdag den 6. oktober i Efterklangs hjemby Sønderborg.

Som det efterhånden har set ud i nogen tid, ligger sydkoreanske PSY med lande- og verdensplagen "Gangnam Style" stadigvæk på 1. pladsen af tracklisten, men er i denne uge røget ned på en 4.plads på streamingslisten. Der ligger Shaka Loveless nemlig på 1. pladsen med "Ikke Mere Tid", mens Flo Rida og Asaf Avidan & The Mojos indtager henholdsvis 2. og 3. pladsen på streamingslisten. 

Endnu en nyhed har taget de danske radiostationer med storm. Det mest spillede nummer i radioen i denne uge er nemlig "Superfishyality" med Fallulah, der er førstesinglen fra hendes kommende album, der udkommer som en bog i starten af det nye år.


ANNONCE