Nyhed

Marybell Katastrophy udgiver Libertines-cover med NME

NME Magazine udkommer i dag, og med magasinet får læserne en cd, der hylder Libertines-albummet ”Up The Bracket”, som har 10 års jubilæum

Pete Doherty og resten af The Libertines har selv valgt de bands, der hver har fået til opgave at lave et cover af et af numrene fra deres 10 år gamle album "Up The Bracket". Derudover har de også bestemt, hvilke sange som hvert band skal lave. Danske Marybell Katastrophy, der for øvrigt er det eneste band, der ikke er fra England, skulle lave et cover af sangen "The Boy Looked At Johnny", og fik 24 timer til det. Ifølge Marie Højlund fra Marybell Katastrophy gik det godt.

– Det var en heftig opgave, men vi er meget glade og stolte over resultatet, fortæller Marie Højlund til GAFFA. 

Gruppen kender The Libertines gennem Libertines-bassisten John Hassall, der er kæreste med Marybell Katastrophy-medlemmet Emil Thomsens storesøster.


Marybell Katastrophy udgav deres andet album "Amygdala" tidligere på året. GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez gav det fem ud af seks stjerner og skrev:

"Der finder på et væld af forskellige måder – men med sangen, synths'ene og ikke mindst trommerne som omdrejningspunkter – en forbilledlig eksekvering af bandets sprudlende musikalske idérigdom sted. Detaljerne står i kø, samtidig med at der holdes fast i fængende melodier og umiddelbarhed … Det er ingen ringe bedrift, og man kan blive så opløftet over, hvor højt niveauet i dansk musik kan være."

Ud over Marybell Katastrophy har artister som Spector, Tim Burgess, Mystery Jets og The Milk også leveret covernumre cd'en, der altså udkomer sammen med NME Magazine.


ANNONCE