Nyhed

Rangleklods tager på dansk mini-turne

Samtidig genudgives debutalbum + ep

Esben Andersen, der går under kunstnernavnet Rangleklods, tager på miniturne i Danmark denne måned. Efter at have spillet på blandt andet Roskilde Festival i sommers, tager Rangleklods nu ud på en omfattende Europa-turne, der tager ham forbi Reeperbahn og Waves Vienna, og videre på Iceland Airwaves i starten af November. Inden det går løs har Rangleklods indlagt fem danske koncerter, som giver danske fans mulighed for at se ham endnu engang i 2012.

Opvarmningsbandet bliver duoen Belle Ville, der består af musikerne Line Dyrholm og Anders Kirk Uhrenholdt. Duoen spiller electronica med et strejf af pop, og har netop udsendt deres første single "Shiftings" med tilhørende musikvideo, som kan ses her. Belle Ville spillede tidligere i år på den aarhusianske upcoming-festival Oppenheimers Eftermiddag, hvor GAFFAs Ole Rosenstand Svidt var nogenlunde positivt overrasket: "Belle Velle gjorde et forholdsvis positivt indtryk, ikke mindst da en trompetist kom ind og lagde lidt ekstra nuancer til det ellers ret skrabede lydbillede. Melodierne var dog ikke altid så stærke, som den glimrende sangerinde fortjente".

Rangleklods genudgiver samtidig debutudspillet "Beekeper" og ep'en "Home", der udkommer den 22. oktober i en deluxe vinyludgave, men som også kan købes til koncerterne før udgivelsesdatoen. "Beekeper" udkom tilbage i marts og fik flotte fem stjerner af GAFFAs Jesper Buhl, der blandt andet skrev: "Der er ingen tvivl om, at Esben Andersen kunne lave et aldeles irriterende, alt for elegant pop-album, hvis han ville, og derfor er det også så meget mere tilfredsstillende, at han har fundet en fin balance mellem det elektroniske og det organiske, det skønne og det skurrende, umiddelbarheden og den strittende modstand".


Tourplan:

Radar – Aarhus den 12. oktober
Studenterhuset - Aalborg den 13. oktober
Templet – Lyngby den 19. oktober
Pumpehuset – København den 20. oktober
Forbrændingen – Albertslund den 26. oktober

Køb billetter via GAFFA Live


ANNONCE