Nyhed

Soffie Viemose opfører debutalbum live

Den danske sangerinde er klar med nyt album i starten af det nye år

Efter koncerten på Roskilde Festival tidligere i år er Soffie Viemose sammen med sit band hoppet i arbejdsbukserne. De har derfor netop færdiggjort 10 nye sange, som bliver udgivet som et album i starten af det nye år. De er lige nu blevet sendt til miks hos den islandske mixer Birgir Jón Birgisson, som blandt andre har mixet Sigur Ros.

Arbejdet munder indtil videre ud i en koncert på Ideal Bar i morgen torsdag den 18. oktober, hvor hovedmaterialet bliver de nye sange.

Ud over det nye album arbejder Soffie Viemose på også at lave en remix-udgivelse: "Jeg synes, remix er det fedeste koncept i verden, når det bliver gjort godt. Det er en virkelig smuk ting, at andre kunstnere gider side og modulere ens værk og gøre det til deres. Deter en stor gave, man får, og samtidig kan det forhåbentlig åbne folks ører for noget, de ikke har hørt før," udtaler Viemose i forbindelse med projektet, hvor navne som Sun Glitters, Aebeloe, Shatter Hands og Jonas KP pt. har givet deres bidrag.


Viemose udgav sidste år en ep, som kunne hive tre stjerner ud af GAFFAs Jesper Buhl. Han skrev blandt andet, at "Der er i princippet mange gode kvaliteter, man kan hæfte på Soffie Viemoses EP. Musikalsk set tages der udgangspunkt i den melodiske og melankolske electronica-tradition, som har stået så stærkt her i Danmark de sidste 10-15 år. Melodierne har et let alternativt twist, men alligevel en poppet åbenhed, og Soffie synger nydeligt".

Køb billetter til Ideal Bar-koncerten via GAFFA Live.

ANNONCE