Nyhed

Alan Wilder annoncerer ekstra filmvisning

Billetterne til det tidligere Depeche Mode-medlems film er udsolgt. Nu kommer en ekstra forestilling på programmet

For en uge siden kunne GAFFA oplyse, at det tidligere Depeche Mode-medlem Alan Wilder kommer til København for at præsentere filmen "Recoil: A Strange Hour in Budapest" i Empire Bio den 10. november. Wilder har haft det musikalske projekt Recoil sideløbende med Depeche Mode, og "Recoil: A Strange Hour in Budapest" er lavet ud fra en Recoil-turné i 2010 og 2011. Billetterne til filmen er blevet udsolgt på kun tre dage, og nu er der sat billetter til salg til en ekstra visning, som finder sted samme dag i samme biograf, men i en anden sal. Efter filmen er det muligt at møde og stille spørgsmål til kunstneren.

Selv skriver Alan Wilder til sine fans:"Thank you so much for your interest in the film - we've had some great reactions so far. I am truely honoured that you'll share your time with me and I'm looking forward to being back in wonderful Copenhagen."

"A Strange Hour" blev præsenteret i 52 byer i hele verden, som en del af "Selected Events"-turneen, der fejrede 25 år med Recoil. Det var ikke så meget begivenheder med "live"-band, som det var kunstinstallationer. Til dette formål havde Wilder samlet filmskabere fra Rusland, Tjekkiet, Unggarn og Argentina, der uploadede deres arbejde til en fælles server, som andre kunne se, reagere på og give feedback på. Filmen er filmet i den seneste HD-teknologi.

Alan Wilder var keyboardspiller, producer med mere i Depeche Mode fra 1981 til 1995. I starten af 90'erne var han med til at indspille og producere de to succesrige Depeche Mode-album "Violator" (1990) og "Songs of Faith and Devotion" (1993), inden han i 1995 forlod bandet efter 14 år grundet utilfredshed med samarbejdsklimaet i gruppen. Siden da er det blevet til fire Recoil-album, og den 10. november er der mulighed for at blive indviet yderligere i Recoils univers med filmen "Recoil: A Strange Hour in Budapest."

Se en trailer for filmen her.

Billetter kan købes på Empire Bios hjemmeside.

 

ANNONCE