Nyhed

Choir Of Young Believers annoncerer minifestival

Danmarksturnéen afsluttes med en stor fest i Vega

På tirsdag begynder danske Choir Of Young Believers deres efterårsturné, hvor de først spiller to britiske koncerter og derefter drager på turné i Danmark og USA. Som afslutning på Danmarksturnéen har bandet arrangeret en minifestival i Vega den 13. oktober, hvor der vil være koncerter med fire andre bands, inden Choir Of Young Believers går på scenen.

På den kommende tour skal det tidligere Chour Of Young Believers-medlem Anders Rhedins nye soloprojekt, Dinner, med som support. Dinner vil også blive et af de fire bands til minifestivalen i Vega, og derudover optræder duoen Snake & Jet's Amazing Bullit Band, som udgav deres tredje album "Stuff That Rotates" i foråret. Desuden kommer albumaktuelle The Late Great Fitzcarraldos, der både har medlemmer fra I Got You On Tape og Choir Of Young Believers. Det fjerde navn vil være Rough Days For Diamond Trade, som er Frederik Sølberg fra Ghost Societys soloprojekt.

De fire support-bands leverer alle koncerter af 20-25 minutters længde, inden Choir Of Young Believers går på scenen med en fuld koncert. Koncerten vil have fokus på gruppens andet album "Rhine Gold" fra tidligere i år. Koncerten i Vega er flyttet fra Den Grå Hal, og publikum der har købt billet dertil, vil kunne benytte samme billet til Vega.


Choir of Young Believers høstede stor hjemlig anerkendelse for deres debut, "This Is for the White in Your Eyes" (2008), der signalerede ankomsten af et nyt talent med en fuldt formet musikalsk vision og en kompositorisk opfindsomhed. I år udkom så opfølgeren "Rhine Gold", som ligeledes blev belønnet med rosende ord, og GAFFAs Michael José Gonzalez kvitterede med fem ud af seks stjerner.

Køb billet til Choir Of Young Believers via GAFFA Live.

ANNONCE