Nyhed

Kim Larsen & Kjukken klar med nyt album

Det danske sangskriverikon og hans band udsender "Du glade verden" den 19. november

I 2010 udkom albummet "Mine Damer og Herrer", som Kim Larsen indspillede som soloartist. Nu er den danske sangskriver tilbage med sit faste backingband Kjukken på det nye album med titlen "Du glade verden", der udkommer den 19. november.

Kim Larsen har skrevet tekst og musik til det kommende album, mens Kjukken har indspillet musikken, og "Du glade verden" er produceret og indspillet i bandets øvelokale i Odense samt i producer Mads Haugaards studie i København. Den grafiske illustration til albummets cover er desuden malet af filminstruktøren og kunstmaleren Erik Clausen. Det forestiller en kvinde, som sidder og kigger på en solnedgang.

Kim Larsen har været en stor del af dansk musikliv i mere end 30 år. Historien startede i 1970′erne med legendariske Gasolin', og siden har Larsen manifesteret sig som soloartist med en imponerende række albums.

Kim Larsens seneste album "Mine Damer Og Herrer" fra 2010 blev anmeldt til fire stjerner i GAFFA med ordene: "Larsen er gået solo på sin egen stille måde, og det forpligter. Det har tvunget Larsen lidt længere frem i skoene, og givet langt større råderum til hans efterhånden uundværlige producer Poul Bruun. Mine Damer Og Herrerer de to hanbavianers værk, og de har fundet frem til en mere klar og struktureret lyd, som er noget af det musikalsk skarpeste fra Kim Larsen i mange år."

Vinyl-udgaven af "Du glade verden" er på gaden den 3. december.

ANNONCE