Nyhed

Madness annoncerer nyt album

Ska-legenderne er på vej med deres tiende album

Det engelske ska-band Madness, som nok især er kendt for 80'er-hittet "Our House", sender et nyt album på gaden den 29. oktober. Udgivelsen har fået den positive titel "Oui, Oui, Si, Si, Ja, Ja, Da, Da" og bliver gruppens tiende studiealbum. Artworket til albummet er designet af den britiske kunstner Sir Peter Blake, som også kreerede The Beatles' ikoniske cover til "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band" fra 1967.

I sommer optrådte Madness til OL-afslutningsceremonien i London, hvor de spillede deres berømte hit, "Our House", og over en milliard mennesker så med. Efterfølgende annoncerede bandet, at det var muligt at downloade første smagsprøve på det kommende album gratis. Det var sangen "Death Of A Rudeboy", og den 22. oktober udgives opfølgeren til første sang, når singlen "My Girl 2" kommer på gaden. 

Sidste gang Madness var aktuelle med et album var i 2009 med "The Liberty Of Norton Folgate", der udkom efter ti år uden udgivelser. Albummet fik tildelt fire stjerner af GAFFAs Kristian Bach Petersen, som blandt andet skrev: "Lyrisk cirkler pladen meget om Londons mørke og lyse sider, ikke mindst på "We Are London", der har et virkelig fint drive, hvor frontmand Suggs i den grad virker i sit es".


ANNONCE